Informatori nr.10 TEB Liga për kategoritë e reja

29 November 2014

Juniorë
Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e juniorëve nga ndeshjet e lujtura me 26/27. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Xhiroja X

Sfera - Ylli 41 : 52
Gjyqtarë: Elldin Uglari, Egzon Maloku
Vëzhgues : Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente


Sharrcem Prishtina – Vushtria Basket 99:56
Gjyqtarë: Isa Prebreza,Kushtrim Shala
Vëzhgues :Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti - Bashkimi ( ndeshja luhet në një termin gjatë javës )
Gjyqtarë:
Vëzhgues :

Vllaznimi - Kerasan Prishtina 77 : 66
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte, perveq lojatrit te KB Kerasan Prishtina Enes Mehmeti I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa - Kaqaniku 61:67
Gjyqtarë:Elion Obertinca, Dardan Maxhuni
Vëzhgues :Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli 04 - Trepça 0 : 2 (rezulltat zyrtar )

Peja pushon

VENDIME
1.Lojtari i KB.Kerasan Prishtina (junior ) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.