INFORMATORI Nr.25 - Ndeshja e parë finale e PLAY-OUT-it

22 May 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit  nga ndeshja  e parë finale e  PLAY-OUT-it  e zhvilluar më 21.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes

KB KASTRIOTI  -  KB  Y LL I  87:79 (20:11; 21:23; 24; 19; 22:26)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Atdhe Goçaj,Astrit Kasapolli,

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 150.

Komesari i garave,

Bajrush Ademi