INFORMATORI Nr.32 i ETC SUPERLIGËS

19 May 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e tretë e gjysëm finales të PLAY-OFF-it të ETC Superligës e zhvilluar më 18.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes

KB P E J A - KB BASHKIMI 115:95 (29:22; 29:17; 24:22; 33:34)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Daut Mehmeti, Xhelal Mumini.

Vëzhguesi: Lulzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> korekte dhe sportive; Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç të lojtarit Endrit Hysenagolli i cili për shkak të sjelljes jo sportive është ndëshkuar me GT dhe konform nenit 53/D-2 (gabimi i përsëritur)dënohet me 100,00€ ,

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Në minutën e fundit të ndeshjes janë ndezur 8 fishekzjarre dhe konform nenit 53/B- 8 KB Peja dënohet me 150,00€. Numri i tyre ishte 1.500.
Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

Ndeshja ka filluar me vonesë prej 15 minutave për shkak se në f. Strellc është gjuajtur autobusi i KB Bashkimit. Autobusi ka patur dëme materiale dhe për këtë është bërë procesverbali nga ana e Policisë së Kosovës. 


KB PEJA me dy(2) fitore dhe një humbje kundër KB BASHKIMI plasohet në pjesën finale të PLAY-OFF-it ku do të takohet me KB SIGAL PRISHTINA.

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi