INFORMATORI Nr.7 I ETC LIGA E FEMRAVE

25 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VII-të të ETC LIGA E FEMRAVE të

zhvilluara më 21/22/23.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VELLAZNIMI – BASHKIMI, 30:69 (02:16; 06:16; 11:22; 11:15)
Gjyqtarët: Endrit Basha , Kushtrim Shala
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

KOSOVA - KASTRIOTI, 33:42 (0:09; 11:12; 10:09; 12:12)
Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Artan Gashi
Vëzhguesi: Muhamed Munishi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

TREPCA - DRITA, 69:43 ( 19”07; 15:07; 18:12; 17:17)
Gjyqtarët: Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

RAHOVECI – PENZA, 45:81 (19:14; 09:29; 06:20; 11:18)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Hazir Haxha
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

SFERA - GOLDEN EAGLE, 16:101 (04:22; 06:16; 02:32; 04:31)
Gjyqtarët: Ilhan Xhaka, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 10.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

PRISHTINA - PUSHON

Komesari i Garave,

Bajrush Ademi