INFORMATORI Nr.8 LIGA E MESHKUJVE GRUPI I DYTË

25 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VIII-të LIGËS SË MESHKUJVE

GRUPI I DYTË të zhvilluara më 22/23.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e
ndeshjeve:

RAHOVECI- AS KASTRIOTI, 94:99 ( 21:26; 23:20; 35:21; 15:32)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Elion Obrtnica
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 50.

SKENDERAJ- KALAJA- 81:85 (19:21; 25:24; 19:20; 18:20)
Gjyqtarët: Ilhan Xhaka, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 20.

MALISHEVA – S F E R A 2:0

 Komesari i Garave,
 Bajrush Ademi