INFORMATORI SHTESË NR 2 SUPERLIGA 2019/2020

19 October 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e mbetur e Xhiros së II-të superligës së Kosovës ,zhvilluar më 16.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

FERONIKELI vs RAHOVECI 75:72 ( 18:19,23:15,10:24,24:14)
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me GT ( B) u ndeshkua trajneri Neven Pllantak.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 1.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion nuk ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB.Feronikeli , Konform Nenit 52.1 te PG denohet me 200 euro.
2.KB.Feronikeli , Konform Nenit 49.11 te PG denohet me 600 euro.
3.Neven Pllantak( KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.