Lista e pjesëmarrësve në Kampin Veror për të Rinj "Prishtina 2014"

  • Lista e pjesëmarrësve në Kampin Veror për të Rinj "Prishtina 2014"
7 July 2014

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) prej 12.07.2014 deri më 19.07.2014 do të organizojë Kampin Veror për të Rinj “Prishtina 2014”.

Kampi do të mbahet në Prishtinë, ku fëmijët do të jenë të vendosur në Qendrën e Studentëve (Konvikti numër III), ndërsa stërvitjet do t’i zhvillojnë në ambientet e kësaj qendre, në palestrën “1 Tetori” dhe në palestrën e sporteve të Fakultetit të Shkencave Sportive.

Duke marr parasysh faktin se ne si federatë e kishim numrin e kufizuar nga Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport (MKRS), e cila do të mbështesë gjithsej 50 djem dhe vajza të grupmoshave të reja, atëherë ne do t’iu mundësojmë fëmijëve të interesuar që të marrin pjesë duke e bërë Kampin të hapur për të gjithë të interesuarit.

Çmimi i pagesës për të interesuarit për të qenë pjesë e kampit është 160 euro.

Numri i xhirollogarisë së FBK-së: 1110217776000173 (ProCredit Bank).

Instruktor i FIBA-s në Kamp do të jetë trajneri i mirënjohur slloven, Dejan Mihevc.

Koordinatorët e Kampit: Jeton Nixha dhe Elvira Dushku.

Numrat kontaktues:

049/738-089

049/738-077

Më poshtë do të paraqesim listën e pjesëmarrësve të Kampit Veror për të Rinj “Prishtina 2014” (të mbështetur nga MKRS-ja), ndërsa fëmijët që e gjejnë veten në këtë listë duhet ta konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre në kamp tek trajnerët e ekipeve ku luajnë, apo edhe te numrat kontaktues. Pjesëmarrja apo mospjesëmarrja duhet të njoftohet deri të martën (08.07.2014) në orën 12:00.

Femrat

1. Ermelinda Shatri (1998)

2. Astera Tuhina (2004)

3. Dea Pushkolli (2003)

4. Rina Ukella (1998)

5. Marigona Hamza (1999)

6. Elizabeta Atashi (1999)

7. Medina Bekteshi (1998)

8. Fjonida Bekteshi (1999)

9. Tokjana Rexhaj (1998)

10. Edita Lutfiu (1998)

11. Artidona Sahiti (1999)

12. Valentina Sefa (2000)

13. Melisa Ibrahimi (2001)

14. Elsa Dobruna (1999)

15. Aulona Muhadri (1998)

16. Yllka Xhemaili (2000)

17. Arianita Kabashi (2000)

18. Yllka Berisha (2000)

19. Erina Berisha (1997)

20. Suema Hamza (2002)

21. Diellza Leti (2000)

22. Eri Berisha (2001)

23. Dona Bytyqi (2000)

24. Sihana Ramaja (1999)

Meshkujt

1. Engjëll Ramaj (2000)

2. Arbër Zeqiri (2000)

3. Mendrit Ademi (2000)

4. Argjend Zeqiri (2000)

5. Dardan Isufi (2000)

6. Ardi Vrapqani (2000)

7. Dhurim Zhuri (2002)

8. Hamit Sllamniku

9. Endrit Kurtishi (2002)

10. Driton Suhogërlla (2000)

11. Endrit Sylejmani (2000)

12. Etnik Peci (1999)

13. Dion Pllana (1999)

14. Gentrit Sogojeva (2000)

15. Enes Mehmeti (1998)

16. Medin Mujizini (2000)

17. Yll Jashari (2000)

18. Don Polloshka (2002)

19. Bekim Raka

20. Vebi Berisha (2001)

21. Besfort Kazazi (2000)

22. Dijon Idrizi (2000)

23. Lir Berisha (2000)

24. Edonis Devolli (2000)

25. Dijon Berisha (2001)

26. Amer Muharremi (2000)

Trajnerët

1. Ismet Ferati

2. Iliri Selmani

3. Vigan Bytyqi

4. Pal Syla

5. Arianit Morina

6. Fikret Shatri

7. Fidan Shatri

8. Hekuran Husaj

9. Arbnore Perquku

10. Valbona Bytyqi