basketbolli

Me fat Kurban Bajramin!

  • Me fat Kurban Bajramin!
14 October 2013


FBK-ja u uron Kurban Bajramin të gjithë qytetarëve dhe basketbolldashëve të besimit islam.

Federata e Basketbollit të Kosovës me në krye Erolld Belegun, urojnë ditën e shënuar të Kurban Bajramit, të gjithë qytetarëve dhe basketbolldashëve të Kosovës të besimit islam.