NJ O F T I M

26 November 2015

Njoftohen klubet e Superligës së Kosovës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë të Meshkujve se tërheqia e shortit për Garat e Ipko-Kupës së Kosovës 2015/2016 do të bëhet të hënën më 30 Nëntor 2015. në zyret e Federatës së Basketbollit të Kosovës në ora 15,00.