basketbolli

Tërhiqet shorti për garat në Ligën e Parë dhe Ligën e Dytë të Meshkujve

  • Tërhiqet shorti për garat në Ligën e Parë dhe Ligën e Dytë të Meshkujve
4 October 2018

Sot në zyre të Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) është tërheq shorti për garat në Ligën e Parë dhe Ligën e Dytë të Meshkujve.

Edicioni i ri 2018/19 në të dyja ligat do të fillojë më 13 dhe 14 tetor.

Më poshtë mund ti gjeni çiftet e xhiros së parë të të dyja ligave:

Liga e Parë e Meshkujve:

Vëllaznimi - United basket

Kerasan Prishtina - Vushtrria

Penza - Istogu

Feronikeli - Prishtina Re

Don Bosko - Drita

Liga e Dytë e Meshkujve:

Fushë Kosova - Llapi

Megasport - New Basket

Dukagjini -  Kaçaniku