basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË XHIROJA I

E shtune ora 16:00, Klinë   Dukagjini vs Llapi

Gjyqtari kryesor:Visar Bushnjaku

Gjyqtari 1:Blendi Spahija

Vëzhguesi:Mahir Spahija

 

E diele ora 12:30, Skenderaj  Sfera vs NEW Basket

Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli

Gjyqtari 1:Genc Vitaku

Vëzhguesi:Muhamet Munishi

 

E shtune ora 14:00,Lipjani   Kaçaniku vs Fushe Kosova

Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti

Gjyqtari 1:Arlind Vitija

Vëzhguesi:Bekim Aliu