Afat shtesë për regjistrim të klubeve

  • Afat shtesë për regjistrim të klubeve
28 Gusht 2014

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës ka vendosur që të shtyjë afatet për regjistrimin e klubeve për sezonin 2014/15. Arsye për këtë është mos plotësimi i rregullt me kohë ië dokumentacionit për regjistrim nga KB Besa dhe KB Drita në ETC Superligë dhe disa klubeve tjera në ligat më të ulëta.

Afati i ri për regjistrim të klubeve për garat e ETC SUperligës dhe Ligës së Parë është deri të premten, më 29 gusht në ora 16:00.

Për klubet e ligave të kategorive të reja afati është shtyrë deri më 05 shtator 2014, në ora 16:00.
Bordi i FBK-së po ashtu ka marrë vendim që për ekipet e kategorive të reja të shtyhet afati i pagesave për licencim deri më 20.09.2014