FBK dhe SHTBK inkurajojnë trajnerët që të ndjekin kurse online

  • FBK dhe SHTBK inkurajojnë trajnerët që të ndjekin kurse online
30 Prill 2020

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) dhe Shoqata e Trajnerëve të Basketbollit të Kosovës (SHTBK) inkurajojnë të gjithë trajnerët/et që janë anëtarë/e të saj që të ndjekin kurse online që aktualisht janë pa pagesë, ku ligjërues janë emra të mëdhenj të basketbollit evropian dhe botëror.

Po ashtu FBK dhe SHTBK janë duke e shikuar mundësinë e organizimit të ligjeratave online me trajnerë të huaj dhe se për një gjë të tillë do t’i informojnë trajnerët/et me kohë.

Më poshtë mund ti gjeni linqet e ligjeratave me trajnerë me renome evropiane dhe botërore.

http://coaching.fibaeurope.com/Default.asp?fbclid=IwAR0H-ixQo5gQfJQ-UNmiwM80jRmOoS_YfJdFURoq05h6Vv3Xm5YObMtuQQs

https://nabc-championship-basketball-webinar-series.heysummit.com/replays/#

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCXERy73Oiz-9QWdPGI-Z1AFXGLTU8ThI

http://www.fiba.basketball/wabc