Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

INFORMATORI NR 1 PLAY OUT-it SUPERLIGA 2019/2020

15 Tetor 2020

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e I-rë e Play Out-it për Superligën e Kosovës, e zhvilluar më 14.10.2020 në Prishtinë, Komesari i Garave bën regjistrimin e ndeshjes: 

 

Ndeshja I

 

AS Prishtina   vs   Trepça                     54:76 (13:13, 18:25, 09:20, 14:18) 0-1

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Elldin Uglari  

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku

Vëzhguesi: Azem Hoxhaj   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

 

 

 

       Komesari Garave                                                                                      Prishtinë

       Faton Kurshumlija                                                                                    15.10.2020