INFORMATORI NR 10 SUPERLIGA FEMRAVE

10 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së X-të superligës së femrave ,zhvilluar me 07/08.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja X 07/08.12.2019

KASTRIOTI vs MABETEX PRISHTINA 36:121
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VËLLAZNIMI vs TREPÇA 41:47
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

PENZA vs BASHKIMI 50:78
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.