INFORMATORI NR 11 LIGA E DYTË

24 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së X Liga e Dytë ,zhvilluar me 22./23.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Megasport vs Dukagjini 63 : 58
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs Golden Eagle Ylli 83 : 66
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Albert Verbici
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Llapi vs United Basketball 84 : 61
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalni
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS Kastrioti vs Kaçaniku 54 : 47
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Gjakova vs Fushe Kosova 70 : 53
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.