INFORMATORI NR 11 LIGA E PARË

24 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros XI ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 22/ 23/02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

NEW BASKET vs ISTOGU 67 : 79 ( 10 : 21 , 12 : 22 , 19:19 , 26:17)
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi: Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive. , perveq trajnerit Fisnik Shpejti I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me dy (2) gabime teknike .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BOREA vs MARIGONA HILL 61 : 74 ( 19:14 , 17 : 15 , 07:17 , 18:28)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive , per veq lojtarit Leon Nimani I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VUSHTRIA vs VËLLAZNIMI 70 : 74 ( 16 : 14 , 19 : 16 , 17 : 23 , 18:21)
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Arian Thaci
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive , perveq lojtarit Bujar Çeku I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

DRITA vs PRISHTINA E RE 54 : 62 ( 15 : 15 , 09:10 , 15 : 21 , 08 : 16 )
GJyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1; Daut Mehmeti
Gjyqtari 2:Dardan Maxhuni
Vezhgues : Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS PRISHTINA / pushon

VENDIME
1.Lojtari Leon Nimani ( Borea ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Lojtari Bujar Çeku ( Vëllaznimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Trajneri Fisnik Shpejti ( New Basket ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
4.Trajneri Fisnik Shpejti ( New Basket ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.