INFORMATORI NR 12 LIGA E DYTË

3 Mars 2020

Dukagjini vs Gjakova 96 : 67
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhijdini
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi : Ardian Koshi

Fushe Kosova vs AS Kastrioti 69 : 84
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi : Gezim Maloku

Kaçaniku vs Llapi 42 : 37
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi : Naim Jashari

United Basketball vs Sfera 51 : 58
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi : Ergin Sherifi

Golden Eagle Ylli B Megasport 69 : 79
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi : Bekim Aliu

VENDIME :
1.Lojtari Blendi Kaja ( Gjakova ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Lojtari Blendi Kaja ( Gjakova ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Lojtari Blendi Kaja ( Gjakova ) Konform Nenit 50.5 te PG denohet me 500 euro , dhe me ndales te paraqitjes ne dy (2)xhiro.
4.Lojtari Ardit Xhemajli ( Fushe Kosova ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
5.Lojtari Kaltrin Rama ( Sfera ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
6.Lojtari Drin Kika ( Llapi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
7.Lojtari Drin Kika ( Llapi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.