INFORMATORI NR 12 LIGA E PARË

3 Mars 2020

PRISHTINA E RE vs VUSHTRRIA 88 : 82
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VËLLAZNIMI vs BOREA 87 : 53
Gjyqtari kryesorë:Endtrit Basha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Gjyqtari 2 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Marigona Hill vs NEW BASKET 78 : 69
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Egzon Maloku
Gjyqtari 2 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

ISTOGU vs AS PRISHTINA ( Zhvillohet më vonë )
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Albert Verbiqi

DRITA / pushon