INFORMATORI NR 12 SUPERLIGA E FEMRAVE

24 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIi Superliga e Femrave ,zhvilluar me 22./23.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PENZA vs TREPÇA 66:46
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

MABETEX PRISHTINA vs BASHKIMI 82 : 76
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 : Genc Vitaku
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

KASTRIOTI vs VËLLAZNIMI 40 : 91
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.