INFORMATORI NR 13 SUPERLIGA 2019/2020

2 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 26/28.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XIII

RAHOVECI vs TREPÇA 99:74 ( 24:24,23:16,23:17,29:17)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 2.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs BASHKIMI 89:79 ( 26:19,24:21,18:20,21:19)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkuan Elvan Iljazi dhe Terik Bridgeman.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs FERONIKELI 107:100 ( 33:14,35:21,19:39,20:26)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Faton Deliu
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq për sjellje josportive me GT ( B ) u ndëshkua trajneri Petrit Zeqiri.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PONTE PRIZRENI vs LIPJANI 91:78 ( 24:18,12:29,26:19,29:12)
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Elvan Iljazi (KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Terik Bridgeman (KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Petrit Zeqiri (KB.Feronikeli) Konform nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.