INFORMATORI NR 13 SUPERLIGA FEMRAT

3 Mars 2020

VËLLAZNIMI vs PENZA 43 : 60
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs KASTRIOTI 118 : 55
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

TREPÇA vs MABETEX PRISHTINA 43 : 100
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.