INFORMATORI NR 14 SUPERLIGA 2019/2020

2 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIV-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 30/01.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XIV

BASHKIMI vs RAHOVECI 85:81 ( 19:21,20:21,33:18,13:21)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs PONTE PRIZRENI 51:103 ( 11:30,16:35,2:19,22:19)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs PEJA 79:118 ( 12:29,25:19,19:35,23:35)
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs SIGAL PRISHTINA 70:119 ( 14:22,11:30,23:31,22:36)
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB.Lipjani , Konform Nenit 48.2 te PG denohet me 100 euro.
2.KB.Lipjani , Konform Nenit 52.1 te PG denohet me 200 euro.
3.KB.Bashkimi , Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 200 euro.