INFORMATORI NR 15 SUPERLIGA 2019/2020

6 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XV-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 04/05.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PONTE PRIZRENI vs BASHKIMI 81:86 ( 18:23,19:14,24:17,14:21)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs LIPJANI 141:75 ( 36:18,30:14,42:19,33:24)
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs GOLDEN EAGLE YLLI 68:69 ( 23:17,13:19,19:15,13:18 )
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Hudhje te petardeve ne tribuna .Numri I tyre ishte 2.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs TREPÇA 90:79 ( 24:09,23:25,21:20,22:25)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Jordan Martin.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojatrët Besnik Azemi dhe Ej Boyce .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Besnik Azemi( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Ej Boyce ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Jordan Martin( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
4.KB.Bashkimi , Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.
5.KB.Rahoveci , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.