INFORMATORI NR 16 SUPERLIGA 2019/2020

9 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVI-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 07/08.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

LIPJANI vs FERONIKELI 59:112 ( 10:18,18:27,17:31,14:36)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs PEJA 75:67 ( 13:11,17:24,27:16,18:16)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Numri I vogël I pjestarëve të sigurisë.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për aktrim ( flopping) me GT u ndeshkua lojtari Qëndrim Biraj.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te gjësendeve te rënda .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs PONTE PRIZRENI 94:86 ( 17:23,30:20,25:27,22:16)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për aktrim ( flopping) me GT u ndeshkua lojtari Artin Morina.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs SIGAL PRISHTINA 65:105 ( 09:27,13:26,20:38,23:14)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genci Vitaku
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB.Bashkimi , Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 400 euro.Denim I përsëritur.
2.KB.Bashkimi, Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.