INFORMATORI NR 2 KUPA E KOSOVËS FEMRAT

12 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II -të Kupës së Kosovës për femra të zhvilluara me 11/12.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Penza vs Sfera 70:34
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Trepça vs United Basketball 65:43
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.