Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

INFORMATORI NR 2 PLAY OUT-it SUPERLIGA 2019/2020

19 Tetor 2020

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e II-të e Play Out-it për Superligën e Kosovës, e zhvilluar më 17.10.2020 në Prishtinë, Komesari i Garave bën regjistrimin e ndeshjes: 

 

Ndeshja II

 

Trepça vs AS Prishtina                     115:47 (33:8, 27:19, 19:11, 36:8) 2-0

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2: Dren Pudarolli

Vëzhguesi: Mehdi Gashi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-ja zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

 

Njoftim: Pas dy ndeshjeve të zhvilluara dhe duke dalur me rezultat pozitiv 2:0, KB.Trepça Konform Propozicioneve të Garave ka fituar të drejtën e garimit në Superligë për edicionin 2020-2021.

 

 

 

       Komesari Garave                                                                                      Prishtinë

       Faton Kurshumlija                                                                                    19.10.2020