INFORMATORI NR 26 SUPERLIGA

3 Mars 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXVI -të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 29/01.003.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

TREPÇA vs FERONIKELI 71:62 (24:20 , 12:19,16:07,19:16)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Xhelal Mumini
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive. Hudhje te pedardave.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive . Numri i tyre ishte 1.600
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA 89:82(28:13, 10:36 , 25:23 , 26:10)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Genc Vitkau
Vëzhguesi :Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , perveq lojtarit Qendrim Birraj I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Skuadra B korrekte dhe sportive. Hudhje te pedardeve.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive . Numri i tyre ishte 1.000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs PEJA 77:84 ( 17:16 , 20:20 , 22:23 , 18:25)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Genc Vitkau
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo I mire .
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , perveq Egzon Fetiut I cili për sjellje jo sportive është ndëshkuar me gabim disfalifikues.
Skuadra B korrekte dhe sportive , perveq banikines e cila per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive . Hudhje te shkrepzave , shishe dhe mjete tjera te forta. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs PONTE PRIZRENI 88:66 ( 24:18 , 24:10 , 17:16 , 23:22)
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB , TREPÇA Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
2.KB , BASHKIMI Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
3. Qendrim Birraj (KB BASHKIMI ) Konfrom Nenit 50.1 të PG dënohet me 200Euro.
4.Adis Beciragic (KB PEJA ) Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 300 Euro.
5.Egzon Fetihu (KB GOLDEN EAGLE YLLI ) Konform Nenit 50.3 të PG dënohet me 500 Euro.
6.KB , ( GOLDEN EAGLE YLLI )Konform Nenit 48.7të PG dënohet me 100Euro.
7.KB , ( GOLDEN EAGLE YLLI )Konform Nenit 48.15të PG dënohet me 300Euro
8.KB , ( GOLDEN EAGLE YLLI )Konform Nenit 49.6.1të PG dënohet me 200Euro.
9.KB , ( GOLDEN EAGLE YLLI ) Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600Euro.