INFORMATORI NR 7 KUPA E KOSOVËS

18 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet Finale të Kupës së Kosovës zhvilluar më 15.02.2020 , Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Bashkimi vs Mabetex Prishtina 84 : 66 (14:18 , 26:18 , 21:15 , 23 : 15 )
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Genc Vitkau
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli vs Peja 64 : 79 ( 09 : 26 , 22:21 , 20:10 , 13 : 22 )
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Xhelal Mumini
Gjyqtari 2 :Elldin Uglari
Gjyqtari :Genc Vitaku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive. Numri i tyre ishte 3.000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME :
KB Peja, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 1.200 Euro.
KB Peja, Konform Nenit 49.11të PG dënohet me 600 Euro.
KB Peja, Konform Nenit 49.6 të PG dënohet me 400 Euro.
KB Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 49.6 të PG dënohet 400 Euro.

NJOFTIM:
KB.Bashkimi nga Prizreni eshte fituesi Kupes se Kosoves për vitin 2020.
MVP është shpallur Saranda Daci, trofe të cilin ia ka dhënë Elvira Dushku, Sekretare e Përgjithshme e FBK-së. Medaljet i kanë shpërndarë Arben Fetahu, kryetar i FBK-së, Vlora Dumoshi, ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit, Arion Osa, sponsor gjeneral i Final 8.
Kupën kapitenes së Bashkimit ia dorëzuan Elvira Dushku, Sekretare e Përgjithshme e FBK-së dhe Vlora Dumoshi, ministre e MKRS.
KB.Peja nga Peja eshte fituesi Kupes se Kosoves për vitin 2020.

MVP te meshkujt është shpallur Henrik Sirko, trofe të cilin ia ka ndarë Arben Fetahu, kryetar i FBK-së. Medaljet i kanë shpërndarë Elvira Dushku, Sekretare e Përgjithshme e FBK-së, Veton Firzi, sekretar në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Smajl Latifi, kryetar i Komunës së Rahovecit dhe Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit. Kupën kapitenit të Pejës, Drilon Hajrizi, ia dorëzuan kryetari i FBK-së, Arben Fetahu dhe ministrja e MKRS, Vlora Dumoshi.