INFORMATORI NR 7 LIGA PARË

2 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VII ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 29.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

AS PRISHTINA vs DRITA 65:71
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Valentin Spaqi dhe lojtari Don Polloshka.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

ISTOGU vs PRISHTINA E RE 96:97
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Blendi Spahija
Vëzhguesi: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

KERASAN PRISHTINA vs VËLLAZNIMI 63:78
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Ilir Jashanica.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

NEW BASKET vs VUSHTRRIA ( zhvillohet më vonë )
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

VENDIME:
1.Valentin Spaqi ( AS Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
2.Don Polloshka ( AS Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Ilir Jashanica ( Kerasan Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.