INFORMATORI NR 8 LIGA PARË

9 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VIII ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 05/06.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PRISHTINA E RE vs KERASAN PRISHTINA 109:76
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

DRITA vs ISTOGU 76:79
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

VUSHTRRIA vs AS PRISHTINA 95:104
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

BOREA vs NEW BASKET 70:67
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

VENDIME:
1.Lavdim Morina( NEW Basket) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.