INFORMATORI NR 9 LIGA DYTË

9 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IX -të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 07/08.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve: 

Xhiroja IX 07/08.12.2019

Sfera vs Dukagjini 62:58
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Megasport vs Llapi 83:62
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Golden Eagle Ylli B vs AS Kastrioti 69:36
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

United Basketball vs Gjakova 59:41
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Ilir Berisha .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Kaçaniku vs Fushe Kosova 80:58
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Arlind Vitija
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Ilir Berisha (KB.Gjakova) Konform Nneit 50.1 te PG denohet me 50 euro.