INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA FEMRAVE

10 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IX-të superligës së femrave ,zhvilluar me 05/09.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja IX 05/09.12.2019

MABETEX PRISHTINA vs PENZA 116:45
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

TREPÇA vs KASTRIOTI 62:44
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs VËLLAZNIMI 104:29
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.