INFORMATORI SHTESË NR 9 SUPERLIGA 2019/2020

12 Dhjetor 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e mbetur e Xhiros së IX-të superligës së Kosovës , e zhvilluar me 11.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Sigal Prishtina vs Golden Egle Ylli 92:84 ( 27:21,27:17,21:28,17:18)
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Xhavit Beqiri
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.