Leart Hoxha, Sekretar i Përgjithshëm i FBK-së

  • Leart Hoxha, Sekretar i Përgjithshëm i FBK-së
  • Leart Hoxha, Sekretar i Përgjithshëm i FBK-së
25 Gusht 2014

Leart Hoxha është emëruar Sekretar i ri i FBK-së, pas dorëheqjes së Jeton Nixhës nga ky post.

Në mbledhjen e Bordit të FBK-së, të mbajtur sot, pas dorëheqjes si anëtar i Bordit, Leart Hoxha është emëruar Sekretar i Përgjithshëm i FBK-së.

Ndërsa, ai do të ketë afat që deri më 1 shtator të analizojë situatën në Shoqatën e Trajnerëve të FBK-së dhe t'i rekomandojë bordit opcionet për zgjidhje si dhe të rekomandojë emërimin e Komesarëve të Garave për sezonin 2014/15.