Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

Njoftim - KB.Feronikeli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

3 Dhjetor 2019

KB.Feronikeli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Storey Kareem Rahman Sean nga USA i cili se fundit u paraqite në CSM Medias Romania.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Feronikeli pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.