Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

Njoftim - KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

10 Dhjetor 2019

KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Johnson Nigel Armoni nga USA i cili se fundit u paraqite në CANTON CHARGE G-league USA,

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Peja pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.