Njoftim për skuadrat e basketbollit

  • Njoftim për skuadrat e basketbollit
22 Gusht 2014

Njoftohen të gjitha klubet të cilat bëjnë gara në kuadër të Federatës së Basketbollit të Kosovës se FIBA ka bërë disa ndryshime në Rregullat Zyrtare të Basketbollit të cilat duhet të aplikohen nga edicionin garues 2014-2015.


Një prej rregullave është rregulla e 14 sekondave dhe për këtë është e obligueshme që të gjitha sallat në të cilat zhvillohen garat të jenë të paisura me aparaturë e cila e kthen automatikisht aksionin në 14 sekonda të reja të posedimit të topit.