Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

E shtune ora 11 : 30
Golden Eagle Ylli B vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E premte ora 18 : 00
Megasport vs United Basketball
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Petrit Emra
Vëzhguesi :Ardian Koshi

E diele ora 20 : 00
Sfera vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Verbici

E diele ora 15 : 30
Llapi vs Fushe Kosova
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Rezon Korca
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E diele ora 18 : 00
AS Kastrioti vs Gjakova
Gjyqtari kryesor:Molos Morina
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi :Gazmend Mehemti