Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

E diele ora 17 : 00
Happy Dukagjini vs AS Kastrioti
Gjyqtari kryesor:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E diele ora 20 : 00
Gjakovs vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Ardian Koshi

E diele ora 20:30
Skenderaj Fushe Kosova vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

E diele ora 12:30
Ferizaj Kaçaniku vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Molos Pllana
Vëzhguesi :Naim Jashari

E diele ora 19 : 00
United Basketball vs Golden Eagle Ylli B
Gjyqtari kryesor:Ardian Rustemi
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti