Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

E mërkurë ora 20 : 00 Don Bosko
AS PRISHTINA vs KERASAN PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Artan Gashi
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E enjte ora 19 : 00
NEW BASKET vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Gjyqtari 2 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E premte ora 17 : 00
BOREA vs PRISHTINA E RE
Gjyqtari kryesor:Hekuren Rugova
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2 :Aron Laja
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E enjte ora 19 : 00 VUSHTRRIA vs DRITA
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Erzen Hxhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

ISTOGU / pushon