Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

E enjte ora 17 : 30
DRITA vs BOREA
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Gjyqtari 2 :Petrit Emra
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E mërkurë ora 21 : 00
PRISHTINA E RE vs NEW BASKET
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Gjyqtari 2 :Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E premte ora 20 : 00
VËLAZNIMI vs AS PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

E mërkurë ora 12 : 30 Pallati Rinise
MARIGONA HILL vs ISTOGU
Gjyqtari kryesor:Genc Vitkau
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Naim Jashari

VUSHTRRIA / pushon