Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË FEMRAT

E shtune ora 19 : 00
Vushtrria vs Drita
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E hënë ora 16 : 00
United Basketball vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi :ErgiN Sherifi

E premte ora 21 : 00
ISP Marigona Hill vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Bekim Aliu