Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA


E shtunë, 17:00
FERONIKELI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Azem Hoxha

E shtunë, 19:00
SIGAL PRISHTINA vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Xhavit Beqiri
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

E diel, 17:00
PEJA vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2 :Visar Bunjaku
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E diel, 19:00
LIPJANI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Gzim Maloku