Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

E shtunë, 17:00
FERONIKELI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari1:Genc Vitkau
Gjyqtari 2 : Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E shtunë, 19:00
PEJA vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari1:Egzon Maloku
Gjyqtari 2 :Faton Deliu
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E diel, 17:00
SIGAL PRISHTINA vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari1:Xhelal Mumini
Gjyqtari 2 :Daut Mehemti
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E diel, 19:00
LIPJANI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari1:Burim Berisha
Gjyqtari 2 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajredin Zeka

TREPÇA/ pushon