Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

E enjte ora 19 : 30
PENZA vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E enjte ora 13 : 00
KASTRIOTI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Naim Jashari

E mërkurë ora 16 : 30
VËLLAZNIMI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Ardian Koshi