Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

E diele ora 17 : 30
MABETEX PRISHTINA vs KASTRIOTI
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 12 : 00
TREPÇA vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Elldin Uglari
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E shtune ora 19 : 00
BASHKIMI vs PENZA
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi