Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

Vendimet

Vendim për Kategoritë e reja

Komesari I Garave per kategorite e reja ne baze te raporteve te vezhguesve nga ndeshjet ne kategorine e Junioreve ndermjet BashkimI- Drita dhe ne kategorine e Kadetve Grupi A NDERMJET Trepçes- Sigal Prishtines bie kete