Përzgjedhësi i Kosovës ligjëron para trajnerëve të Kosovës

  • Përzgjedhësi i Kosovës ligjëron para trajnerëve të Kosovës
12 June 2020

Përzgjedhësi i Kosovës, Christos Marmarinos do të ligjërojë para trajnerëve të Kosovës me anë të një videokonference.

Videokonferenca do të mbahet të dielën (14 qershor) nga ora 19:00, ku pritet të marrin pjesë shumë trajnerë vendorë.

Tema e ligjërimit do të jetë Sulmi tranzicional dhe Sulmi i Hershëm, kurse trajnerët mund të interesohen edhe për tema të tjera me interes për basketboll. Ligjërata është shumë e mirëseardhur për trajnerët vendorë, sidomos në këtë kohë pandemie, kur janë pezulluar aktivitetet sportive për shkak të pandemisë COVID-19.  

Më herët, Marmarinos ka ligjëruar edhe para gjyqtarëve të Kosovës, në lidhje me raportin trajner-gjyqtar.

Christos Marmarinos ka drejtuar në dy ndeshje Kosovën dhe ka shënuar dy fitore, ndaj Islandës dhe Luksemburgut.