06/05/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF FINALJA I

Për ndeshjen e “Liga U18 (M)”, finalja I e cila do të zhvillohet me 07.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjevs si në vijim: 

 

 

VELLAZNIMI – GOLDEN EAGLE YLLI

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1:  Petrit Emra

Vëzhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     06.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: